Parhaat Netflix Elokuvat

Netflixistä on tullut yksi suosituimmista elokuvien suoratoistoalustoista, ja se tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, ja palvelusta löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Klassisista draamoista toiminnantäyteisiin seikkailuihin – Netflixillä on vaikuttava valikoima elokuvia, jotka viihdyttävät sinua tuntikausia. Tähän artikkeliin olemme  koonneet parhaat netflix elokuvat, joita voit katsoa tällä hetkellä Netflixistä.

Tsekkaa siis mielenkiintoisimmat netflix leffat tästä listasta, ja lisää ne omaan katselujonoon.

Tässä on 50 elokuvaa, joita kannattaa laittaa katselulistalle:

1. Pulp Fiction (1994)

Quentin Tarantinon ”Pulp Fiction” on kulttiklassikko, joka määritteli rikosgenren uudelleen. Pääosissa John Travolta, Samuel L. Jackson ja Uma Thurman, elokuva on epälineaarinen tutkimus rikollisesta alamaailmasta ja siinä asuvista omituisista hahmoista. ”Pulp Fiction” on elokuva, joka palkitsee toistuvista katseluista ja on todellinen elokuvan mestariteos.

2. The Tenet (2020)

Jos etsit psykologista trilleriä, joka pitää sinut arvailujen varassa, tutustu The Tenetiin. Tämä mielen käänteentekevä sci-fi-toimintadraama kertoo salaisesta agentista ja hänen tehtävästään estää kolmas maailmansota aikamanipulaation avulla. Se on yksi Netflixin jännittävimmistä elokuvista juuri nyt.

3. The Irishman(2019)

The Irishman (2019) on eeppinen rikosdraama ohjaus Martin Scorsese jonka pääosissa ovat mafiaelokuvien ystäville tutut Robert De Niro, Al Pacino ja Joe Pesci. Tämä mukaansatempaava elokuva seuraa mafian palkkamurhaajaa useiden vuosikymmenten ajan, syventyen hänen monimutkaisiin suhteisiinsa

4. Okja (2017)

”Okja” on sydäntä lämmittävä tarina nuoresta tytöstä nimeltä Mija ja hänen ystävyydestään geneettisesti muunnellun sian kanssa nimeltä Okja. Elokuva tutkii teemoja yritysten ahneudesta, eläinten oikeuksista sekä ihmisten ja eläinten välisestä yhteydestä. Se ehdottomasti katsominen arvoinen elokuva kaikille niille, jotka rakastavat hyvää seikkailutarinaa ja haluavat tuntea olonsa hyväksi ihmiskunnalle.

5. The Shawshank Redemption (1994)

The Shawshank Redemption on Netflixin korkeimmin arvioitu elokuva, jonka IMDb-arvosana on 9,2. Elokuvan on ohjannut Frank Darabont ja pääosissa Tim Robbins ja Morgan Freeman. Elokuva kertoo miehestä, joka tuomitaan laittomasti murhasta ja tuomitaan elinkautiseen vankeuteen. Se on sydäntä koskettava tarina ystävyydestä, toivosta ja lunastuksesta.

6. The Dark Knight (2008)

The Dark Knight on Netflixin korkeimmin arvioitu supersankarielokuva, jonka arvosana IMDb:ssä on 9.0. Christopher Nolanin ohjaama elokuva, jonka pääosissa nähdään Christian Bale ja edesmennyt Heath Ledger, kertoo Batmanin taistelusta Jokeria, psykopaattista rikollismestaria vastaan. The Dark Knight on jännittävä elokuva erinomaisilla suorituksilla, ja sitä pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista supersankarielokuvista.

7. The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)

Taru sormusten herrasta: Kuninkaan paluu on huikean Taru sormusten herrasta -trilogian päättävä osa. Peter Jacksonin ohjaamassa elokuvassa nähdään pääosissa nähdään Elijah Wood, Viggo Mortensen ja Ian McKellen. Taru sormusten herrasta kertoo viimeisestä taistelusta Keski-Maan puolesta hyvän ja pahan välillä. Taru sormusten herrasta: Kuninkaan paluu on saanut IMDb:ssä arvosanan 8,9, ja se on loistava päätös yhdelle kaikkien aikojen parhaista trilogioista.

8. Inception (2010)

Inception on mieleenpainuva elokuva varkaiden ryhmästä, joka astuu ihmisten uniin varastaakseen heidän salaisuutensa. Christopher Nolanin ohjaama elokuva, jonka pääosissa on Leonardo DiCaprio, on saanut IMDb:ssä arvosanan 8,7. Inception on visuaalisesti upea elokuva, jossa on monimutkainen juoni, joka saa sinut mukaan pauloihinsa.

9. Monty Python and the Holy Grail (1975)

Monty Python and the Holy Grail on klassinen komedia, joka on iästään huolimatta tänä päivänäkin yksi arvostetuimmista komedia elokuvista. Elokuva kertoo tarinan kuningas Arthurista ja hänen ritareistaan, kun he etsivät Graalin maljaa. Monty Python and the Holy Grail on herskyvän hauska ja luova elokuva, joka saa sinut nauramaan vedet silmissä.

10. Superbad (2007)

Superbad on täysi-ikäinen komedia, joka on sekä hauska että sydäntä lämmittävä. Elokuvassa nähdään kaksi lukioikäistä nuorta, jotka viettävät villiä iltaa ennen valmistumistaan. Näyttelijänrooleissa nähdään timanttiset koomikot Jonah Hill ja Michael Cera. Superbad on hauska elokuva, joka vangitsee murrosiän kömpelyyden ja epävarmuuden koomisella käsikirjoituksella.

11. Hot Fuzz (2007)

Hot Fuzz on kaveripoliisikomedia, joka on sekä vauhdikas että hauskaa. Edgar Wrightin ohjaama elokuva, jonka pääosissa nähdään Simon Pegg ja Nick Frost, on saanut IMDb:ssä arvosanan 7,8. Elokuva kertoo tarinan Lontoon poliisista, joka siirretään pieneen kylään ja paljastaa synkän salaliiton. Hot Fuzz on hauska elokuva, joka parodioi toimintaelokuvien kliseitä.

12. A Star is Born (2018)

A Star is Born on Bradley Cooperin ohjaama musiikkidraamaelokuva, jonka pääosissa ovat Lady Gaga ja Bradley Cooper.  A Star is Born kertoo tarinan muusikosta, joka rakastuu kamppailevaan artistiin ja auttaa häntä saavuttamaan mainetta. Elokuva on liikuttava ja tunteellinen teos, joka tutkii rakkauden, riippuvuuden ja maineen hinnan teemoja.

13. The Social Network (2010)

The Social Network on David Fincherin ohjaama draamaelokuva, jonka pääosissa ovat Jesse Eisenberg, Andrew Garfield ja Justin Timberlake. Elokuvan arvosana IMDb:ssä on 7,7, ja se kertoo Facebookin perustamisesta ja sitä seuranneista oikeudellisista taisteluista. Social Network on mukaansatempaava elokuva, joka tutkii kunnianhimoa, menestystä ja pettämistä.

14. The Nice Guys (2016)

Jos haluat annoksen toimintaa, katso The Nice Guys (2016). Tämän hulvattoman neo-noir-komedian pääosissa Russell Crowe ja Ryan Gosling esittävät kahta yksityisetsivää, jotka lyöttäytyvät yhteen ratkaistakseen murha- ja korruptiotapauksen. Nokkelan dialogin ja taukoamattoman jännityksen ansiosta tämä on elokuva, jota et halua jättää väliin!

15. Always Be My Maybe (2019)

Jos kaipaat sydäntäsärkevää romanttista komediaa, älä katso kauempaa kuin Always Be My Maybe. Ali Wong ja Randall Park näyttelevät kahta lapsuudenystävää, jotka tapaavat vuosikymmeniä myöhemmin, ja tämä elokuva saa sinut varmasti nauramaan ja itkemään yhtä paljon. Kriitikot ovat myös ylistäneet sitä monipuolisesta näyttelijäkaartista ja hulvattomasta käsikirjoituksesta.

16. Da 5 Bloods (2020)

Vakavampi mutta yhtä voimakas elokuva on Da 5 Bloods. Se kertoo neljästä afroamerikkalaisesta veteraanista, jotka matkustavat Vietnamiin etsimään kaatuneen ryhmänjohtajansa jäänteitä, ja Spike Lee sai siitä ensimmäisen Oscar-palkintonsa parhaasta sovitetusta käsikirjoituksesta. Elokuva on voimakas tutkimus sodan kestävistä vaikutuksista ja kohtaamista haasteista

17. We Have A Ghost (2023)

Kauhufanien on pakko nähdä We Have A Ghost. Tässä hyytävässä elokuvassa seurataan nuorta tyttöä, joka muuttaa perheensä kanssa vanhaan taloon ja huomaa, että häntä vainoaa kaksi aavetta. Se on täydellinen sekoitus hyppykauhuja, jännittävää tarinankerrontaa ja jännittäviä erikoistehosteita.

18. Unlocked (2023)

Unlocked (2023) on Michael Mannin ohjaama tieteistrilleri, jonka pääosissa nähdään Noomi Rapace ja Orlando Bloom. Se sijoittuu tulevaisuuteen, jossa teknologia on kehittynyt niin pitkälle, että ihmiset voivat käyttää muistojaan erityisten implanttien avulla. Elokuvasta lupaa tulla jännittävää kyytiä täynnä toimintaa, jännitystä ja ajatuksia herättäviä teemoja.

19. Pitch Black (2000)

The Pitch Black on Riddick -elokuvatrilogian ensimmäinen osa. Vin Diesel esittää leffassa Riddickiä, tappajaa, jonka silmät näkevät pimeässä. Palkkionmetsästäjä William J. Johns (Cole Hauser) vangitsee Riddickin kaukaisessa osassa avaruutta, ja molemmilla miehillä on epäonnea olla tähtialuksella, joka syöksyy syrjäiselle planeetalle, joka on täynnä vaaroja. Loistava elokuvia trillerin ja sci-fin ystäville.

20. The Wolf Of Wall Street (2013)

The Wolf Of Wall Street (2013) on Martin Scorsesen ohjaama Oscar-ehdokkuuden saanut musta komedia, jonka pääosissa Leonardo DiCaprio näyttelee pörssikauppias Jordan Belfortia ja Jonah Hill hänen liikekumppaniaan Donnie Azoffia. Elokuva seuraa tositarinaa Belfortin noususta menestykseen 90-luvulla ja hänen myöhemmästä putoamisestaan. Elokuva on saanut kiitosta nokkelasta dialogistaan, huimaavista suorituksistaan ja rohkeasta ohjaamisesta.

21. Your Place or Mine (2023)

Jos etsit hauskaa romanttista komediaa, katso Your Place or Mine (2023). Siinä seurataan kahta opiskelukaveria, jotka löytävät itsensä asumasta yhdessä 10 vuoden eron jälkeen. Tämän hyvän olon elokuvan pääosissa rakastavaisia esittävät Kristen Bell ja Dax Shepard, ja se lupaa paljon naurua sekä paljon tunteita.

22. Bad Boys (1995)

Bad Boys on legendaarinen toimintakomedia vuodelta 1995. Jos kaipaat 90-luvun fiilistä, toimintaa, menoa ja huumoria niin tämä elokuva on sinua varten. Will Smith ja Martin Lawrence esittävät kahta peitetehtäviin erikoistunutta etsivää, joiden tehtävänä on pelastaa Miamin kaupunki huumeiden salakuljettajilta. Kaksikon kemia saa varmasti jokaisen katsojan nauramaan.

23. Roma (2018)

Roma (2018) kertoo nuoren taloudenhoitajan tarinan 1970-luvun Mexico Cityssä, kun hän työskentelee perheensä vakauden säilyttämiseksi poliittisen myllerryksen ja henkilökohtaisten kamppailujen keskellä. Voimakas elokuva voitti kolme Oscar-palkintoa, mukaan lukien parhaan ohjauksen ja parhaan vieraskielisen elokuvan palkinnot, mikä tekee siitä yhden Netflixin arvostetuimmista elokuvista.

24. Minions: The Rise of Gru (2022)

Kätyrit: The Rise of Gru (2022) on Illumination Entertainmentin animaatioelokuva. Minions-sarjan fanit tulevat rakastamaan tätä elokuvaa, jossa seurataan nuorta Grua, kun hän yhdistää voimansa kolmen uuden kätyrin kanssa pyrkiessään maailman suurimmaksi superroistoksi. Hauska ja näyttävä animaatioelokuva, jota voi suositella myös kaikille niille, jotka eivät ole animaatioleffoja tottuneet katsomaan!

25. Resident Evil (2002)

Resident Evil (2002) on klassinen zombikauhuelokuva, joka perustuu suosittuun videopelisarjaan. Jos etsit intensiivistä toimintaa, jännitystä ja jännitystä, tämä on elokuva on yksinkertaisesti pakko katsoa. Elokuvan pääosassa näyttävä Milla Jovovich näyttelee Alicea, naista, joka joutuu taistelemaan tiensä zombilaumojen läpi salaisesti johdetussa maanalaisessa laboratoriossa. Elokuva on näyttävä esimerkki kauhusta, toiminnasta ja eloonjäämisen taistelusta.

26. Dog Gone (2023)

Dog Gone (2023) on perhekomedia nuoresta pojasta ja hänen uskollisesta koiranpennustaan, jotka eksyvät ja joutuvat etsimään tiensä kotiin. Taylor Kitschin, Justin Therouxin ja Daveed Diggsin hauskoja suorituksia sisältävä elokuva tuo sekä naurun kyyneleitä että sydämellisiä hetkiä.

27. Scott Pilgrim vs. The World (2010)

Scott Pilgrim vs. The World (2010) on vuonna 2010 ilmestynyt toimintakomedia, joka on sovitettu suositun kuvakirjasarjan pohjalta. Elokuvan pääosassa Michael Cera näyttelee Scott Pilgrimiä, ja siinä seurataan hänen pyrkimystään kukistaa hänen uuden tyttöystävänsä Ramona Flowersin, jota näyttelee Mary Elizabeth Winstead, exää, jotta he voisivat olla yhdessä. Ainutlaatuisen visuaalisen tyylinsä, mieleenpainuvan soundtrackinsa ja omituisen huumorinsa ansiosta tämä kulttiklassikko saa sinut nauramaan ääneen koko elokuvan ajan.

28. Jerry Maguire (1996)

Jerry Maguire (1996) on klassinen urheiludraama, jonka pääosassa Tom Cruise näyttelee kunnianhimoista urheiluagenttia, joka joutuu kyseenalaistamaan elämänsä ja uransa ja ryhtyy puolustamaan sitä, mihin uskoo. Tämä ajaton romanttinen komedia on täynnä ikimuistoisia repliikkejä, voimakkaita suorituksia ja inspiroivia hetkiä, jotka saavat sinut kannustamaan Jerryä loppuun asti.

29. The Swimmers (2022)

The Swimmers (2022) on draamaelokuva thaimaalaisesta nuoresta naisesta, jonka unelmat olympiauinnista kariutuvat hänen perheensä muutettua Amerikkaan. Pääosassa on nouseva tähti Thien Nguyen, ja tämä mukaansatempaava elokuva seuraa hänen matkaansa, kun hän kamppailee löytääkseen keinon jatkaa unelmiensa tavoittelua vastoinkäymisten keskellä.

30. Scary Stories to Tell in the Dark (2019)

Jos etsit todellista jännitystä, Scary Stories to Tell in the Dark (2019) on yksi Netflixin suosituimmista kauhuelokuvista. Alvin Schwartzin kirjoihin perustuvassa elokuvassa seurataan ryhmää teini-ikäisiä, jotka tutkivat salaperäisiä ja kauhistuttavia tarinoita, jotka heräävät henkiin kauhistuttavilla seurauksilla. Tämän elokuvan mukaansatempaava tarina ja hyytävä tunnelma saavat sinut jännittämään.

31. 30 Minutes or Less (2011)

30 minuuttia tai vähemmän (2011) on toimintakomedia, jossa Jesse Eisenberg ja Aziz Ansari näyttelevät kahta onnetonta kaveria, jotka joutuvat ryöstämään pankin maksaakseen palkkamurhaajalle. Kiihkeällä tempollaan, naurattavalla huumorillaan ja mieleenpainuvilla roolisuorituksillaan elokuva ilahduttaa varmasti toimintakomedioiden ystäviä.

32. The Hangover (2009)

Jos etsit klassisen komedian kultaa, The Hangover (2009) on paras vaihtoehto. Räväkkä komedia seuraa kaveriporukan villiä polttariviikonloppua, joka menee täysin pieleen, kun he heräävät eräänä aamuna ilman mitään muistikuvaa siitä, mitä edellisenä iltana tapahtui. Elokuvassa on mukana kaikki tähdet, muun muassa Bradley Cooper, Zach Galifianakis ja Ed Helms, jotka esittävät hulvattoman hauskoja esityksiä, jotka saavat sinut nauramaan.

33. Blackout (2022)

Blackout (2022) on scifi-trilleri, jonka pääosassa Maisie Williams näyttelee nuorta naista, joka herää tuntemattomassa postapokalyptisessa maailmassa ilman muistoja menneisyydestään. Hänen on taisteltava tiensä läpi tämän vihamielisen ympäristön saadakseen selville totuuden siitä, mitä tapahtui ja miten hän voi paeta. Voimakkaiden toimintakohtaustensa ja käänteittensä ansiosta Blackout lupaa jännittävää kyytiä!

34. This Is the End (2013)

This Is the End (2013) on Seth Rogenin ja Evan Goldbergin hulvaton komedia. Elokuvassa seurataan joukkoa julkkiksia, jotka kohtaavat maailmanlopun villisti, törkeästi ja usein hölmösti. Tähtinäyttelijöiden ja runsaiden naurujen ansiosta tämä on elokuva, jota et halua missata!

35. The Two popes 2019

”The Two Popes” on elämäkertadraama, joka tutkii paavi Benedictus XVI:n (Anthony Hopkins) ja kardinaali Jorge Mario Bergoglion (Jonathan Pryce) suhdetta, josta myöhemmin tuli paavi Franciscus. Elokuva on kiehtova tutkimus uskosta, politiikasta ja anteeksiannon voimasta. Se on ajatuksia herättävä ja liikuttava elokuva, joka jättää sinulle paljon pohdittavaa.

36. The Notebook (2004)

The Notebook on Nick Cassavetesin ohjaama romanttinen draamaelokuva, jonka pääosissa ovat Ryan Gosling ja Rachel McAdams. Tämä yksi korkeimmin arvostetuista romanttisista leffoista kertoo tarinan nuoresta parista, joka rakastui 1940-luvulla, ja heidän kestävästä rakkaustarinastaan. Muistikirja on kaunis ja tunteellinen elokuva, joka tutkii rakkauden, menetyksen ja toivon teemoja.

37. Her (2013)

Hän on Spike Jonzen ohjaama romanttinen tieteis-draamaelokuva, jonka pääosissa ovat Joaquin Phoenix ja Scarlett Johansson. Elokuvalla on IMDb:ssä luokitus 8,0 ja se kertoo miehestä, joka rakastuu tekoälyn käyttöjärjestelmään. Hän on ajatuksia herättävä ja emotionaalisesti voimakas elokuva, joka tutkii rakkauden, yksinäisyyden ja ihmissuhteiden luonteen teemoja.

38. The White Tiger (2021)

Valkoinen tiikeri on Ramin Bahranin ohjaama draamaelokuva, jonka pääosissa ovat Adarsh ​​Gourav, Rajkummar Rao ja Priyanka Chopra. Se kertoo tarinan köyhästä kuljettajasta, josta tulee menestyvä yrittäjä, ja kuinka paljon hän tekee menestyäkseen.

39. Sound of Metal (2020)

Sound of Metal on Darius Marderin ohjaama draamaelokuva, jonka pääosissa ovat Riz Ahmed ja Olivia Cooke. Elokuvan arvosana IMDb:ssä on 7,8, ja se kertoo tarinan rumpalista, joka alkaa menettää kuulonsa ja joutuu omaksumaan uuden todellisuutensa. Sound of Metal on syvästi liikuttava ja tunteellinen elokuva, ja loistava valinta draaman ystäville.

40. Palm Springs (2020)

Palm Springs on Max Barbakowin ohjaama romanttinen komedia, jonka pääosissa ovat Andy Samberg ja Cristin Milioti. Elokuvassa nähdään tarina kahdesta tuntemattomasta miehestä, jotka tapaavat häissä ja joutuvat jumissa aikasilmukkaan. Palm Springs on hauska ja kekseliäs elokuva, jonka varmasti muistaa jälkeepäin sen nähdessään.

41. Shoplifters (2018)

Jos haluat jotain vakavampaa, katso Shoplifters (2018). Tämä palkittu japanilainen draama kertoo tarinan epäsovinnaisesta perheestä, joka elää yhdessä köyhyydessä – kunnes he ottavat nuoren tytön omakseen. Rakkauden, perheen ja moraalin kaltaisia teemoja käsittelevä koskettava elokuva jää mieleesi vielä pitkään lopputekstien jälkeen.

42. Blade Runner 2049 (2017)

Blade Runner 2049 (2017) on scifi-fanien pakollinen katselukohde. Tämä vuoden 1982 klassikkoelokuvan mukaansatempaava jatko-osa seuraa Ryan Goslingia, joka yrittää paljastaa menneisyytensä salaisuudet vaarallisessa tulevaisuuden maailmassa. Upea visuaalinen ilme ja mukaansatempaava tarina tekevät tästä elokuvasta unohtumattoman kokemuksen.

43. Truman Show (1998)

Jos etsit jotain ajatuksia herättävää, The Truman Show (1998) on erinomainen valinta. Jim Carrey näyttelee miestä, joka vähitellen huomaa, että koko hänen elämänsä on ollut yhtä suurta reality-show’ta. Tämä elokuva saa sinut kyseenalaistamaan käsityksesi identiteetistäsi ja teknologian rajoista. Elokuva herättää ajatuksia yhteiskunnasta ja ihmisyydestä.

44. Love in the Villa (2022)

Love in the Villa (2022) on tuleva romanttinen komedia kahdesta vieraantuneesta sisaruksesta, jotka palaavat yhteen perheensä italialaisella huvilalla. Viehättävä näyttelijäkaarti, viehättävät puitteet ja hyvän olon tunnelma takaavat, että tämä elokuva on varmasti pakollinen katsottava rakkaustarinoiden ystäville!

45. Sorry to Bother You (2018)

Jos haluat jotain outoa, katso Sorry to Bother You (2018). Tämä mielikuvituksellinen scifi-komedia seuraa puhelinmyyjää, joka löytää uskomattoman lahjakkuuden, joka sysää hänet kuuluisuuden ja omaisuuden maailmaan. Ainutlaatuisen visuaalisen ilmeensä ja purevan yhteiskunnallisen kritiikin ansiosta tämä on elokuva, jota et unohda pian!

46. The Power of the Dog (2021)

The Power of the Dog (2021) on mielenkiintoinen draama, jonka pääosissa nähdään Benedict Cumberbatch. Tämä hidastempoinen, mutta mukaansatempaava tarina seuraa kahta Montanan varakkaaseen maatilaperheeseen kuuluvaa veljestä, jotka joutuvat kohtaamaan kriisin, joka uhkaa repiä heidät erilleen. Voimakkaiden suoritustensa ja ajankohtaisten teemojensa ansiosta tämä elokuva saa sinut varmasti ajattelemaan.

47. Moneyball (2011)

Jos olet urheilufani, Moneyball (2011) on elokuva sinulle. Tämä hauska draama seuraa Oakland A’sin toimitusjohtajaa Billy Beanea (Brad Pitt), joka yrittää mullistaa baseballin analytiikan avulla. Vahvojen näyttelijäsuoritusten ja inspiroivan tarinan ansiosta tämä on viihdyttävä katsottava!

48. Marriage Story (2019)

Noah Baumbachin ”Avioliittotarina” on sydäntä särkevä kuvaus pariskunnasta, joka käy läpi avioeron. Elokuvan pääosissa ovat Scarlett Johansson ja Adam Driver, jotka takaavat että katsojat pääsevät nauttimaan henkeäsalpaavista näyttelijäsuorituksista. ”Marriage Story” on raaka ja tunteellinen tutkimus nykyajan ihmissuhteiden haasteista ja eron aiheuttamista veroista.

49. The Trial of Chigago 7 (2020)

”The Trial of the Chicago 7” on mukaansatempaava juridinen draama, joka vangitsee vuoden 1968 demokraattien kansalliskonventin myrskyisät tapahtumat Chicagossa. Tehokkailla näyttelijöillä, joihin kuuluvat Sacha Baron Cohen, Eddie Redmayne ja Mark Rylance, elokuva löytää täydellisen tasapainon sydäntä särkevän draaman ja terävän nokkeluuden välillä. Kaiken kaikkiaan ”The Trial of the Chicago 7” on pakko katsoa kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita historiasta, politiikasta tai yksinkertaisesti loistavasta elokuvanteosta.

50. Forrest Gump (1994)

Viimeisenä mutta ei vähäismpänä listalla on ”Forrest Gump”. Tämä sydäntä lämmittävä ja inspiroiva elokuva on yksi aikansa parhaista elokuvista. Elokuvan pääosaa näyttelevä Tom Hanks on yksinkertainen mies, joka tulee tahattomasti mukaan joihinkin 1900-luvun merkittävimpiin tapahtumiin. Elokuva on koskettava tutkimus rakkauden, ystävyyden ja sinnikkyyden voimasta, ja se on klassikko, jota ei pidä hukata.

Yhteenveto

Nämä ovat vain joitakin Netflixin parhaista elokuvista juuri nyt. Miksi siis odottaa huomiseen? Aloita elokuvamaraton jo tänään! Kun tarjolla on niin paljon hyviä elokuvia, voit varmasti löytää jotain katsottavaa. Sci-fi-trillereistä ja romanttisista komedioista mukaansatempaaviin draamoihin ja toimintaelokuviin, et tule pettymään. Käy hakemassa lähikaupastasi mieluisaa leffaevästä, tee olosi mukavaksi ja käynnistä Netflix!

Usein kysytyt kysymykset

Jätä kommentti