Netflix – opas suosituimman suoratoistopalvelun maailmaan

Kun yhä useammat suoratoistopalvelut tulevat markkinoille, voi olla vaikea päättää, mikä niistä sopii parhaiten tarpeisiisi. Mutta mikäli haet kaikenkattavaa ja monipuolista suoratoistopalvelua, Netflix on palvelu lailla vertaistansa. Tämä alusta tarjoaa paitsi lukemattomia vastikään julkaistuja elokuvia ja sarjoja, jotka kilpailevat elokuvateattereista saatavien elokuvien kanssa, myös omia alkuperäiselokuvia ja sarjoja, jotka ovat yksinoikeudella saatavilla palvelusta.

Syy siihen, että Netflix on edelleen niin menestyvä ja suosittu tähän päivään asti, on se, että siellä on jokaiselle jotakin. Ainoa ongelma Netflixissä on, että on vaikea pysyä perässä mitä kaikkia uusia julkaisuja sinne tulee, sillä valikoima on todellakin laaja.

Netflixin suoratoisto on täydellinen tapa katsoa suosikkielokuvia ja -ohjelmia poistumatta kotoa. Se on loistava tapa viettää iltaa perheen tai ystävien kanssa, ja se on laajentanut kirjastoaan lukemattomilla uusilla nimikkeillä. Tässä oppaassa annamme sinulle kaikki tiedot, joita tarvitset, jotta voit aloittaa Netflix-suoratoiston ja hyödyntää sen ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla.

Miten Netflix toimii?

Netflix on tilauspohjainen elokuvien ja televisio-ohjelmien suoratoistopalvelu verkossa. Sen kirjastossa on tuhansia nimikkeitä klassisista elokuvista hitti-sarjoihin, kuten Stranger Things ja The Crown. Jotta voit käyttää palvelua, sinun on rekisteröidyttävä tili. Voit katsoa sisältöä useilla eri laitteilla, kuten tietokoneilla, älytelevisioilla ja puhelimilla.

Näin pääset alkuun Netflixin suoratoistopalvelussa:

Jos haluat aloittaa suoratoiston Netflixillä, rekisteröidy ensin tilille. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja maksutavan. Rekisteröityminen ei vie aikaa muutamaa minuuttia kauempaa. Kun olet rekisteröitynyt, pääset aloitusnäyttöön, jossa voit selata kirjastoa ja aloittaa suosikkiohjelmiesi katselun. Käyttöliittymään tutustuminen on tärkeää – sen avulla löydät haluamasi nopeasti ja helposti.

Sisällön löytäminen:

Kun olet tutustunut perusasioihin, on aika tutkia, mitä Netflixillä on tarjota. On niin monia erilaisia tapoja löytää nimikkeitä – henkilökohtaisista suositukset, genret ja kokoelmat. Voit säästää aikaa myös hakupalkin avulla tai selata Netflixin suosittujen elokuvien valikoimaa.

Netflixissä olevat elokuvat:

Netflixillä on valtava elokuvakirjasto – klassisista suosikeista uusimpiin julkaisuihin. Lisäksi Ultra HD- ja 3D-vaihtoehtojensa ansiosta on helpompaa kuin koskaan ennen saada elämyksellinen elokuvailta kotiin.

Sarjat:

Elokuvien lisäksi Netflixissä on laaja valikoima suosittuja sarjoja eri puolilta maailmaa. Jokaiselle löytyy jotakin – olipa kyseessä sitten draama, komedia, kauhu tai toimintaseikkailu. Lisäksi tarjolla on paljon Netflixin itsensä yksinoikeudella tekemiä alkuperäissarjoja, jotka varmasti kiinnittävät huomiosi!

Netflixin oma tuotanto

Netflix lisää jatkuvasti uutta sisältöä kirjastoonsa, mukaan lukien alkuperäisiä elokuvia ja sarjoja. Monista näistä tuotannoista on tullut valtavia hittejä katsojien keskuudessa ympäri maailmaa. Jos siis etsit jotain tuoretta ja erilaista, kannattaa tutustua Netflixin omaan tarjontaan.

Netflixin hyödyntäminen parhaalla mahdollisella tavalla:

Kun olet tutustunut Netflixin tarjontaan, voit tutustua paljon muuhunkin. Henkilökohtaisten suositusten hyödyntäminen voi auttaa rajaamaan valintojasi, ja genrejen ja kokoelmien tutkiminen voi auttaa löytämään piilotettuja helmiä. Äläkä unohda Ultra HD- ja 3D-vaihtoehtoja – ne tarjoavat entistäkin upeamman katselukokemuksen!

Tilausvaihtoehdot

Netflix tarjoaa yksilö- ja perhepaketteja, jotta kaikki kotitalouden jäsenet voivat nauttia suoratoistosta. Palvelu on turvallinen myös lapsille – siinä on lapsilukko-ominaisuuksia, joiden avulla vanhemmat voivat pitää silmällä, mitä heidän lapsensa katsovat.

Netflix on loistava suoratoistopalvelu

Jos etsit loistavaa tapaa viihtyä kotona, Netflix on erinomainen valinta. Sen laaja elokuva- ja sarjakirjasto sekä henkilökohtaiset suositukset, jotka on räätälöity juuri sinulle on loistava tapa katsoa suosikkielokuvia ja -ohjelmia poistumatta kotoa. Mikset siis kokeilisi ja aloittaisi suoratoistoa jo tänään? Katsottavaa löytyy sen verran, että et varmasti pety Netflixin tarjontaan.

Antoisia hetkiä sinulle suoratoistoviihteen parissa!

Usein kysyttyä